För Vem Passar Milonträning?

Träning har aldrig varit enklare! Milon är en digital cirkelträning som du tränar i på egen hand. Oavsett vilken tid du väljer att träna så finns den tillgänglig för dig! Du får kontinuerlig uppföljning och utmaningar i din träning! 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Våra milontränare

Sara G

Sara är Hässlöhusets milonexpert och ansvarig för att allt sköts som det ska i cirkeln. Det är också Sara som arbetar med din kontinuerliga support i Milon-appen! MilonME på appstore!

Tobias S

Tobias hjälper dig med milonintroduktioner och ser till att du tränar säkert i miloncirkeln. Det kanske är just Tobias som du träffar i din introduktion! 

Leffe Å

Leffe hjälper dig också med milonintroduktioner och ser till att du tränar säkert i miloncirkeln. Leffe är ordentligt stark, så ta och fråga honom hur mycket han tar i benpressen!

Övning Ger Färdighet!

Det ingår alltid en grundlig introduktion i vår miloncirkel när du som ny medlem kommer till oss. Vi går igenom grunderna i träningen och ställer in allt ifrån din stols inställningar till dina startvikter. Det kräver inga förkunskaper att träna i miloncirkeln och det passar både gammal som ung! 

Styrka & Kondition!

I vår miloncirkel tränar du både styrka och kondition. Det är totalt 6 styrkemaskiner och 2 konditionsmaskiner. Ett varv i cirkeln tar 17,5 minuter att genomföra. 

Varje träningstillfälle har du möjlighet att träna 2 varv. Vilket innebär att du är klar med din träning på 35 minuter! Då har du dessutom tränat både styrka och kondition!