LEDIGA TJÄNSTER

Vi som arbetar på Hässlöhuset tycker om att få andra att må bra! Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären hos oss. Alla medarbetare är med och bygger vår verksamhet. Vill du vara en del i vårat Team? Skicka in en ansökan och berätta varför du vill vara med oss! Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan skickas till kristina@hasslocare.se senast 2018-12-20. Vi önskar att du bifogar ett personligt brev samt CV där utbildning och yrkeserfarenhet framgår. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi söker ny medarbetare

Hässlöhuset är en unik mötesplats för hälsa en en inspirerande miljö. Här möts gammal som ung på en exklusiv plats för träning, personlig utveckling, spa och relax. Vi erbjuder specifika arbetsmetoder med en helhetssyn i allt vi gör. Vi levererar långsiktiga lösningar för våra medmänniskor och samverkar med de ledande aktörerna i branschen. En ständig utveckling är företagets högsta prioritet!

Du erbjuds hos oss att:

Hjälpa medmänniskor till en livsstilsförändring och samtidigt göra en stor insats för samhället. Att arbeta i en unik miljö med världsledande produkter och tjänster. Att arbeta i en spännande bransch med kraftig tillväxt. Personlig utveckling i ett vinnande team, härliga arbetskollegor med hög kompetens och lång erfarenhet.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna är omväxlande och består mycket av kundkontakt, service, marknadsföring och försäljning. Inköp av varor, aktivt arbeta med merförsäljning och aktiviteter. Städning och tvätt är också delar av arbetsuppgifterna. Hos oss arbetar man både i gym och spa receptionen.

Vem söker vi?

Du ska ha brinnande intresse för service och försäljning samt ha en god förmåga att samarbeta. Vi ser det som en självklarhet att du är lösningsorienterad och positiv i ditt arbetssätt samt att du är intresserad av träning och hälsa.

Vi sätter stort värde i att du är:

Utbildad Personlig Tränare, Massageterapeut eller gruppträningsinstruktör.

Tjänsten är en receptionstjänst och på deltid men vid rätt person kan tjänsten även utökas med andra arbetsuppgifter.

Tjänsten tillsätts senast Februari 2019