Kom till oss för att njuta utav lugn & ro

Tid för dig själv eller tid med en vän

Ett besök hos oss på vardagar kostar 195 kr. Inträdet ger dig tillgång till vår relax under 3 h. Du kan komma på egen hand men ni är också välkomna att komma som ett sällskap. Vill ni komma på helgdag kostar inträde 295 kr.  Du får alltid tillgång till morgonrock & handduk, du får även ett eget låsbart skåp. Välkommen till skön avkoppling i en rogivande miljö!

Den perfekta avkopplingen

Vår miljö är anpassad just precis för avkoppling. Om ni vill ta med er något lättare att äta så går det utmärkt. Vi har mellanmål samt olika drycker som går att inhandla om så önskas. Vår åldersgräns är 18 år men håll även utkik efter vårat populära barnspa som är ett återkommande event under vår som höst. Vår pool håller sköna & behagliga 38¤. Vi har även värmerum samt torrbastu. Välkommen till skön avkoppling i en rogivande miljö.

Låt oss ta hand om dig

När du bokar en behandling hos oss ingår alltid 60 min i vår relaxavdelning. Våra duktiga terapeuter är utbildade inom både massage, ansikte & fötter. Vi har en bred variation av behandlingar där gemensamma nämnaren alltid är din upplevelse i fokus. I många av våra behandlingar använder vi oss utav Kerstin Florians hudvårdsprodukter.

Vi vill överträffa dina förväntingar!

””
images